Pers

De afgelopen jaren is de Waalcrossing al meermaals in de media geweest en was er belangstelling vanuit verschillende hoeken.

Kom jij ook verslag doen van ons evenement?

Beeld nodig?

Voor beelden van  de Waalcrossing kun je terecht in onze persmap. De beelden zijn rechtenvrij te gebruiken met (indien bekend) naamsvermelding van de video/fotograaf.

Inschrijving persvak

Tijdens het evenement mag je vrij rondlopen over het terrein en beeldmateriaal maken. Tijdens de Waaloversteek op 20 en 21 september is er een speciaal persvak aanwezig om van dichtbij beelden te kunnen maken. Hiervoor dien je te reserveren. 

Bereikbaarheid

Het evenement is bereikbaar per OV, auto, fiets en te voet. Parkeren van de auto is mogelijk bij
P+R Nijmegen-Noord

Inschrijving persberichten

Ben je een mediavertegenwoordiger en wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom evenement Waalcrossing Nijmegen? Schrijf je dan in voor de persberichten mailinglijst om persberichten als eerste in je inbox te ontvangen. 

Pers interviews

Op het evenement is een persvoorlichter aanwezig voor officiële interviews. Hiervoor kun je je melden bij het informatiepunt op het evenemententerrein. Het is ook mogelijk om in de dagen voorafgaand aan het evenement een interview te plannen. Neem daarvoor onderaan deze pagina contact op. 

Programma

Van 16-22 september 2024 herdenkt Nijmegen de historische Waalcrossing van 80 jaar geleden waardoor de stad werd bevrijd. Er is een uitgebreid programma met activiteiten, inclusief een echte Waalcrossing nabij stadsbrug 'De Oversteek'.

Belangrijke informatie

Indien je beeldmateriaal komt maken tijdens het bezoek van schoolklassen aan het evenement van 16 t/m 18 september, dien je ervoor te zorgen dat de gezichten van kinderen met een keykoord om waaraan een oranje kaart hangt, niet herkenbaar in beeld worden gebracht.

 

Evenement 80 jaar Waalcrossing Nijmegen heeft het recht al het beeldmateriaal dat van het evenement is gemaakt, door wie dan ook, te gebruiken voor promotionele doeleinden met (indien bekend) naamsvermelding van de video/fotograaf. 

Hoofdorganisator
Stichting Pontoon Group '40-'45

 

Contactpersoon
Dennis Kiekebos: 0612594120

 

Evenementlocatie

Rivierpark Nijmegen Waal
Ossenwaardpad 1 
6663 KT Nijmegen

 

Postadres
Huisplaats 4
1613GG Grootebroek

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Privacy: de ingevulde persoonsgegevens worden niet voor reclame doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt. 

Let op! Het kan voorkomen dat de reactie in de spambox van uw mail belandt.