Sponsoren

In een tijd waarin er steeds minder ooggetuigen van de Tweede Wereldoorlog zijn, is het des te belangrijker om de geschiedenis in leven te houden. Dit, opdat we blijven leren van de lessen uit het verleden en niet vergeten. Vrijheid is niet vanzelfsprekend en het is hard nodig dat een ieder zijn/haar steentje daar aan bijdraagt. 

Tijdens evenement Waalcrossing Nijmegen, proberen we bovenstaande uit te dragen naar het publiek van jong tot oud en hen daar bewust van te laten worden. Samenwerken is daarin ontzettend belangrijk, als organisatie en vele vrijwilligers kunnen we dat niet alleen. Onder andere op materialistisch en financieel vlak is hulp dan ook van harte welkom om het evenement dit jaar, maar hopelijk ook in de toekomst mogelijk te maken. 

 

Wij zijn onze huidige sponsoren daarom enorm dankbaar dat zij hun 'steentje' vorig jaar en/of dit jaar hebben bijgedragen middels diensten, materialen en/of financiën! 

Op deze manier maken wij het SAMEN mogelijk om de geschiedenis door te geven.

 

Wilt u ook (eenmalig) bijdragen om het evenement mogelijk te maken?
Neem contact op om kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan!

Hieronder staan onze sponsoren benoemd met een omschrijving van hun bijdrage. 


Vfonds

'Vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranen) steunt jaarlijks meer dan 200 initiatieven. Het gaat om projecten die bijdragen aan onze sterke democratische rechtsstaat en vreedzame samenleving. Dit gebeurt vanuit lessen getrokken uit oorlog en conflict. Dit kan mede dankzij de bijdragen van diverse loterijen en bijdragen van particulieren.'

Vfonds steunt ons in 2024 financieel om de waaloversteek en het evenement daaromheen mogelijk te maken tijdens 80 jaar Waalcrossing. In 2023 heeft Vfonds het evenement ook financieel ondersteund. 


Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen steunt ons in 2024 financieel om de waaloversteek en het evenement daaromheen mogelijk te maken tijdens 80 jaar Waalcrossing. In 2022 en 2023 heeft Gemeente Nijmegen het evenement ook financieel ondersteund. 


Provincie Gelderland

Provincie Gelderland steunt ons in 2024 financieel om de waaloversteek en het evenement daaromheen mogelijk te maken tijdens 80 jaar Waalcrossing. In 2023 heeft Provincie Gelderland het evenement ook financieel ondersteund. 


STERQT eco

Zij hebben een donatie gegeven voor het uitvoeren van het ecologische onderzoek voor het natura 2000 gebied. 


De Woerdt

Wessel van Olst heeft in 2023 het evenement gesponsord door het verzorgen van appels voor alle re-enactors.


De Molenhof

Freddy Bolder heeft in 2023 het evenement gesponsord door het verzorgen van peren voor alle re-enactors. 


Pluimveehouder Mark Leenders

Mark Leenders heeft in 2023 het evenement gesponsord door het verzorgen van eieren voor alle re-enactors. 


Active Group ICT

Active Group helpt je met het vinden van unieke en innovatieve oplossingen in beeld en geluid. 

Active Group  helpt tijdens het evenement bij audiovisuele onderdelen en geeft daarbij materiaal in bruikleen. 


Koel- en sorteerbedrijf Kielstra B.V.

Kielstra heeft in 2023 het evenement gesponsord door het verzorgen van aardappelen voor alle re-enactors.